Во овој момент, на Руски - Македонски Речник има голем број на 17,521 зборови во руски како 181,073 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го365,403 / изрази , меѓу 1,937 денес.
Тагови: Руски - Македонски речник,Руски, Македонски , речник, преводи, онлајн речникРуски, Руски -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на englishrussiandictionary.net
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
10.4989 / 0.0860 (19)
Вратете се на почетокот