Në këtë moment, Fjalor Rusisht - Anglisht ka një numër prej 17,521 fjalët në rusisht si 181,073 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 365,403 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 1,937 sot.
Tags: Fjalor Rusisht - Anglisht, Rusisht, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Rusisht, shërbimin e përkthimit Rusisht - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga englishrussiandictionary.net
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0163 / 0.0095 (19)
Mbrapsht në krye